Ewoning Hoogenvorst

Hoogenvorst - Moderne Bungalow

De opdrachtgever voor deze woning wil graag een moderne bungalow met een bijzonder element waardoor de woning zou opvallen in de buurt. Wij hebben daarvoor een hoge entreepartij ontworpen met een zinken kader en veel glas in een strakke symmetrische indeling. Meestal heeft een bungalow links een ander raam dan rechts, dat hebben we hier voorkomen waardoor de woning er rustig en strak uitziet. De combinatie van wit gestucte gevels, houten gevelbekleding boven en een dak met strakke vlakke pan is de uitstraling stijlvol en modern.

We hebben een rustige gevelindeling gemaakt met aan de kopse kant een symmetrische indeling om de moderne stijlvolle uitstraling van de woning te accentueren. Het dak aan de zuidkant is geheel vol gelegd met pv panelen. Er zijn kunststof kozijnen toegepast met hoge isolatiewaardes en toch fraaie ramen en indeling. De kozijnen zijn stoer en stevig van vorm passend in het heldere ontwerp.
Wij kunnen in deze stijl met deze moderne stijlelementen ook een woning voor u ontwerpen.

Door de grote overstekken en de mooie dakranddetails is er weinig vervuiling op de witte gevels te verwachten. Rondom de woning is er ruimte om beschut buiten te zitten. In de zijgevel zijn twee grote ramen met fraai uitzicht ove het park. De woonkamer kan op verschillende manieren ingericht worden. De woonkeuken aan de voorzijde heeft een mooi raam zodat er ook uitzicht op straat is

De woning is levensloopbestendig met een slaapkamer en badkamer op de begane grond.
Op de begane grond een speelse indeling gemaakt met een inpandige garage, een woonkamer en aparte woonkeuken en een slaapkamer met badkamer. Vanuit de keuken is een fraai uitzicht naar buiten over het keukenblad.
Dubbele deuren achter in de woonkamer leiden naar de tuin op het zuiden.

De woning is compleet en ruim.
Op de verdieping zijn nog 4 slaapkamers en een tweede badkamer. Een vide geeft fraai zicht op de entreehal.
De woning is extra energiezuinig zonder gasaansluiting gerealiseerd.

PROJECT DETAILS

Client: particulier
Locatie: Dronten
Project oppervlakte: ca. 255 m²
Oplevering: 2016
Inhoud: ca. 765 m³
Informatie: Ewoning