Ewoning Pool

Pool

Deze L vormige bungalow met topgevel aan de straat hebben we ontworpen voor een familie die graag slaapkamer en badkamer op de begane grond wil, een keuken aan de tuinkant en een garage direct vanuit de woning toegankelijk. We hebben voor een gemetselde jaren 30 stijl gekozen met metseldetails als staand metselwerk in de top en liggend metselwerk onder de pannenlijn. De Woning heeft een woonkamer aan de voorzijde over de volle breedte. Er is een ruime hal met een trap mooi in het hart van de woning zodat boven de ruimte efficiënt is in te delen.
De keuken is onder een veranda geplaatst met een fraai zitje onder het overstekende dak. De gevel is hier met houten zwarte gepotdekselde planken bedacht. Daardoor ontstaat een vriendelijke landelijke sfeer, die goed past bij het tuinontwerp.
Er is gekozen voor oranjerode pannen met een witte gootbetimmering. Daardoor is de uitstraling sober klassiek, mooi passend bij de uitstraling die de opdrachtgevers willen.
Op de begane grond is de slaapkamer met badkamer aan de tuinkant gesitueerd, hier is het rustig. Zo kan er gelijkvloers gewoond worden. De ruime tweede hal is de verbindende schakel tussen de woningdelen.
Op de verdieping zijn nog twee grote slaapkamers, een badkamer en een ruime berging ontworpen. Boven de slaapkamers is nog een bergvliering boven de bergruimte is een open nok.

PROJECT DETAILS

Client: particulier
Informatie: Ewoning